Lediga Jobb hos Byggföretag på Södermalm i Stockholm

Vi är ett komplett byggföretag från Medborgarplatsen som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation, snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Företaget är en totalentreprenör och vi anställer därför inom samtliga hantverksgrupper så att vi kan erbjuda våra kunder helhetslösningar.

Om ni är en erfaren rörmokare, snickare eller elektriker så tveka inte på att höra av er!

Vart vi arbetar

Vi är framförallt aktiva i södra Stockholm och vi ser gärna att du hittar runt i detta område. Senaste åren har vi utfört projekt över södra Stockholm så som Huddinge, Älvsjö, Enskede, Tallkrogen, Tumba, Tullinga, Skanstull, Gullmarsplan, Medborgarplatsen och m.m. Vi ser även helst att du har tillgång till körkort (vi förser tjänstebil). 

Kvalifikationer:

  • Utbildning (minst gymnasium eller praktisk erfarenhet)
  • B-Körkort
  • Svensk & engelsk talande

Om oss

Vi är din personliga och lokala arbetsgivare i södra Stockholm. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi arbetar också i alla slags områden, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Sök jobbet idag!

Vill du veta mer om tjänsten kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger – så hör vi av oss. 


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *