Byggföretag på Södermalm i Stockholm

Vi är ett komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation, snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Södermalm Stockholm med omnejd. Vi utför byggande där kunskap, helhetssyn och engagemang står i centrum. Senaste åren har vi utfört projekt över södra Stockholm så som Huddinge, Älvsjö, Enskede, Tallkrogen, Tumba, Tullinga, Skanstull, Gullmarsplan, Medborgarplatsen och m.m.

Tjänster

 1. Avloppsrensning
 2. Badrumsrenovering
 3. Bygga Altan
 4. Bygga Bastu
 5. Bygga Garage
 6. Husbyggnation
 7. Hyresgästanpassning
 8. Köksrenovering
 9. Kontorsrenovering
 10. Trapphusrenovering
 11. Trappstädning
 12. Renovera takterrass
 13. Renovera balkong
 14. Renovera innergård & gårdsbjälklag
 15. Bygga Balkong
 16. Balkonginglasning
 17. Altaninglasning

Byggare från Medborgarplatsen

Hos oss hittar du en flexibel byggpartner som är van vid att arbeta med såväl de små detaljerna såväl som helhetssyn. Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten. Idag jobbar vi med återkommande kunder samt via rekommendationer. Vi tillgodoser våra kunders behov och lämnar inget projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjda med slutresultatet.

Totalentreprenad Södra Stockholm

Vi utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa utbildade hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Bland annat har vi ett nära samarbete med ett byggföretag från Enskede. 

Kvalitet och noggrannhet

Vi har alla de certifikat och behörighet som behövs för de jobb vi åtar oss. Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga hållbara kundlösningar. Därav kan vi lämna garanti på alla våra jobb. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *