Trappstädning av välrenommerad firma på Södermalm i Stockholm

Letar du efter ett företag som kan städa trapphus och samtidigt vara lojal med dina idéer om hur städningen bäst görs? Du har hittat rätt! Vi utgår alltid från dina tankar och behov, och de speciella förutsättningar som fastigheten har.

Trapphusstädning att känna förtroende för

Önskar du trappstädning kan vår punktliga och trevliga personal hjälpa dig som har en fastighet. Det går lika bra om du är företagare, privatperson eller har en bostadsrättsförening. Vi städar i olika sorters lokaler, som flerbostadshus, kontorsfastigheter, kommersiella lokaler och industrianläggningar.

Är trapphuset i behov av renovering?

Du kan även anlita oss som byggentreprenör. Vår byggfirma kan utföra både mindre jobb och totalrenovering av trapphus. Vi har ett stort kontaktnät av hantverkare och erbjuder totalentreprenad när du önskar det.

Vad ingår i en trapphusrenovering?

Vad som ingår när du ska renovera ett trapphus beror på vilka behov som finns. Vanliga åtgärder är:

  • golvslipning – att slipa marmorgolv eller att slipa stengolv
  • trapprenovering – för att återställa god säkerhet
  • trapphusmålning – trapphuset kan bli som nytt!

Gratis offert

Undrar du vad arbetet kan kosta? Du har alltid möjlighet att få en gratis offert av oss, utan att du binder dig till att anlita oss för något arbete.

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger – så hör vi av oss. 


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *