Trapphusrenovering på Södermalm i Stockholm

När fick trapphuset i din bostadsrättsförening senast en mer grundlig översyn? Vi är ett bygg- och städföretag som under många år hjälpt kunder med trapphusrenoveringar. Våra tidigare kunder hittar du i exempelvis Skanstull, Hammarby Sjöstad och Gullmarsplan och vi jobbar över ett stort område runt Stockholm.

Vi utför kompletta ytskiktsrenoveringar

Vi jobbar mestadels åt bostadsrättsföreningar men renoverar trapphus även åt företagare, privatpersoner och fastighetsutvecklare. När vi renoverar trapphus så kan vi göra en total genomgång av alla ytskikt i uppgången. Dels är vi specialister på att slipa stengolv, framföra allt att återställa gamla stengolv till forna tiders glans. Vi ordnar också med måleri i trappuppgångar.

Vad kostar en trapphusrenovering i Stockholm?

Det beror förstås på olika faktorer så som hur många trapphus det rör sig om och inte minst hur stort renoveringsbehovet är. Du kan hur som helst kontakta oss för att få hjälp med renoveringar i hela Stockholmsregionen inklusive orter som Sickla, Nacka eller Älta. Du är välkommen att kontakta oss för att boka in oss för en inspektion av din förenings trappuppgångar. Utifrån den inspektionen tar vi fram ett kostnadsförslag som ni kan ta ställning till i lugn och ro. Vi hjälper även till med trapphusstädning.

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger – så hör vi av oss. 


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *