Bygga uteplats på taket på Södermalm i Stockholm

En takterrass på fastigheten höjer marknadsvärdet och är för många en möjlighet till vardagslyx, eller varför inte storslagna sommarfester! Som din lokala byggfirma i Stockholms-området finns vi här för att förverkliga dina idéer.

Bygg och renovering av olika fastighetstyper

Din lokala byggfirma finns till hand för uppdrag på:

  • Villor
  • 2-planshus
  • Större och mindre fastighetshus
  • Hyreshus etc.

Även flitigt anlitade av kunder för att arbeta med tätskikt på olika sorters fastigheter.

Få din terrass på totalentreprenad

Vare sig det är renovering eller nybyggnation så kan vi erbjuda en helhetslösning där vi ansvarar för hela processen. Givetvis kommer våra skickliga byggare att utgå från dina behov och fastighetens möjligheter. Kostnadsfri offert ges för att du som kund ska få en korrekt uppfattning om projektet.

Skickliga hantverkare i Stockholm

Din lokala byggfirma i Stockholm har erfarna terassbyggare som arbetar noggrant och är självklart serviceorienterade. Som väl inarbetad byggfirma har vi ett stort kontaktnät med yrkesutövare inom vvs, el, ventilation, måleri etc.

ROT-avdrag för takterrass

Självklart kan du om privatkund utnyttja ROT-avdraget vid terrass-bygge. Du som sitter på en takterrass som har slitits av väder och vind kan alltså få den renoverad och fräsch inför kommande sommarfester och lata semesterdagar!

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger – så hör vi av oss. 


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *