Renovering av innergård & gårdsbjälklag på Södermalm i Stockholm

Vår lokala byggfirma i Stockholm har mycket lång erfarenhet av att renovera innergårdar. I bland annat Solna och Sundbyberg har vi genomfört mycket uppskattade renoveringsarbeten. Men vi finns tillgängliga för hela Stockholms-området.

Våra tjänster

Det är inte bara det översta lagret och det som syns som behöver granskas på en innergård. Under ytan kan finnas dolda skador som kan ställa till problem som till exempel läckage. Det vi arbetar med är bland annat renovering av:

  • Innergårdar
  • Gårdsbjälklag
  • Tätskikt för alla möjliga fastigheter

Vi tar hand om hela renoveringen

Med vår breda kompetens kan vi självklart ta hand om hela processen med att renovera er innergård, alltså totalentreprenad på hela arbetet. Vi anlitas även för att utföra delar av innergårdsrenoveringar. Bland annat av andra byggbolag.

Hög kvalité på renovering

Som välrenommerad byggfirma kan vi knyta till oss yrkesskickliga hantverkare inom de oråden som behövs som grävarbeten, el, vvs, plattsättning etc. Självklart erbjuder vi kostnadsfri offert.

Skapa en innergård som ger mervärde

En innergård utformas för att vara både funktionell att använda och uppfylla de behov som ställs av kringliggande fastigheter. Med en inbjudande atmosfär kan innergården ge ett riktigt lyft för de boende och innebär ett komplement till bostaden. Inte att förglömma höjer det marknadsvärdet.

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger – så hör vi av oss. 


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *