Vi uppfyller din balkongdröm på Södermalm i Stockholm

Som lokalt byggföretag i hela Stockholm och specifikt i Sollentuna finns vi kundnära för att stötta din dröm om en uppfräschning av balkongen. Vår byggfirma anlitas av både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, byggbolag och fastighetsägare.

ROT-avdraget för balkongrenovering

Självklart kan du som privatperson utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för din renovering av balkongen. Vi lämnar alltid gratis kostnadsförslag för renovering eller byggnation.

Vilken balkong passar bäst?

Vår stora erfarenhet inom bygg och renovering gör att vi kan hjälpa dig att hitta den bästa balkongen för dig och anpassat till fastigheten. Olika typer av balkonger som vi byggt och renoverat hos våra kunder i Stockholm:

  • Spansk balkong
  • Kronbalkong
  • Indragen balkong / loggia
  • Fransk balkong
  • Inglasad balkong
  • Kungsbalkong
  • Takterrass etc.

Balkongrenovering för din fastighet

Vår lokala byggfirma utför renoveringar av balkonger på villor, 2-planshus, större och mindre fastigheter. Våra balkongbyggare har ett kvalitétstänk och gott bemötande. Vår långa erfarenhet av byggnationer gör att vårt kontaktnät är fyllt med skickliga yrkesmän inom snickeri, måleri, el etc.

Ombesörjer hela eller delar av byggprocessen

Vårt företag anlitas för att utföra både totalentreprenad och delar av renoveringsarbeten, allt enligt behov och önskemål. Att renovera sin balkong ska vara lätt för dig som kund.

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger – så hör vi av oss. 


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *