Lägenhetsrenovering. Telefonplan, Midsommarkransen

Våra byggare från Stockholm verkställde en renovering av mindre lägenhet mellan Telefonplan och Midsommarkransen på Tellusborgsvägen utanför Kungsholmen med följande, ursprunglig projektbeskrivning av bostadsombyggnaden. inkl snickeri och måleriarbeten. Tillsammans med en byggfirma som utför byggnationer i Stockholm.

Se gärna uttalande från kunden nedanför. 

Referens uttalande från kund:

“Jag har nyligen köpt en lägenhet på Cedergrensvägen 48 vid Telefonplan som hade ett parkettgolv (förmodligen från 90 talet som hade flera repor och andra mindre skador, samt en ganska gulaktig nyans). Över midsommarhelgen fick jag hjälp från en polare för att slipa golvet samt behandla golvet med pigmenterad hårdvaxolja som har lite vit pigment inblandad i golvet för att ljusa upp den.

Problemet är dock slutresultatet, mitt problem är följande:

*Resultat ser flammigt ut, när ljuset reflekterat på golvet kan man ganska tydligt se alla penseldrag samt platser som ser lite ut som fettfläckar trots att ytan är torr.
*Nyansen på golvet kan nästan beskrivas nästan som rosa medan jag skulle gärna ha ett mer neutralt trägolv
*På några enstaka platser ser det ut som att man inte har slipat tillräckligt på vissa platser

Skulle gärna ta hjälp av nån hantverkare för att göra om arbetet så att slutresultatet blir som önskat. Om jag har förstått borde det gå att försiktig slipa om golvet en gång till med korn på 120 och sen göra om behandlingen. Har ni någon som kan utföra det jobbet åt mig samt komma med ett förslag hur jag kan få önskat nyans.”