Kontor, butik & lokalrenoveringar i Medborgarplatsen, Skanstull & Gullmarsplan, runt Södermalm i Stockholm

Vi är en erfaren byggentreprenör från Medborgarplatsen som hjälper företag, privatkunder och föreningar med kontor, butik & lokalanpassningar i södra Stockholm. Vi är framförallt duktiga på skräddarsydda lösningar där våra projektledare kan tillsammans med er rita upp ert drömkontor efter alla era behov! 

Senaste åren har vi utfört renoveringar av kontor över södra Stockholm så som Huddinge, Älvsjö, Enskede, Tallkrogen, Tumba, Tullinge, Skanstull, Gullmarsplan, Medborgarplatsen och m.m.

Våra Anpassningar

  • Kontorsrenoveringar
  • Lokalanpassningar
  • Butiksbyggnationer
  • Ombyggnation föreningshus
  • Byggnation kontor till privatperson

Varför ska ni välja oss

Vi är en flexibel byggentreprenör som har många års erfarenhet av hjälpa kunder efter deras behov. Företaget arbetar efter tre ledord vilket är kunskap, helhetssyn och engagemang. Vi garanterar att vi aldrig lämnar ett projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjda med slutresultatet. 

Garanti & kvalitet

Vi har alla de certifikat och behörighet som behövs för de jobb vi åtar oss. Därav kan vi lämna garanti på alla våra jobb. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger – så hör vi av oss. 


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *