Köksrenovering i villor & lägenheter i Medborgarplatsen, Skanstull & Gullmarsplan, runt Södermalm i Stockholm

Vi är en erkänd byggfirma från Medborgarplatsen som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation, snickeri, renoveringar och tillbyggnader av kök i södra Stockholm. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och kontor med skräddarsydda kök – där vår erfarna projektledare kan rita upp det exakt hur ni vill ha det. 

Under åren vi har varit aktiva har vi utfört projekt över södra Stockholm, så som Huddinge, Älvsjö, Enskede, Tallkrogen, Tumba, Tullinga, Skanstull, Gullmarsplan, Medborgarplatsen och m.m.

Våra Kökstjänster

  • Totalrenovering kök
  • Skräddarsydda köksluckor
  • Golvrenovering
  • Målning & inredning
  • Fuktskador
  • Installation blandare
  • Avloppsrensning

Helhetslösningar inom kök

Vi utför helhetsåtaganden som totalentreprenör vid köksrenoveringar och efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa utbildade hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Detta betyder att vi kan utföra allt i från VVS till installation av kablar och finsnickeri. 

Använd ROT-Avdraget vid köksrenovering

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Detta gäller även vid köksrenoveringar, men inte för materialet.

Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret til- så hör vi av oss. 


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *