Hyresgästanpassningar till BRF:er & Fastighetsägare i Medborgarplatsen, Skanstull & Gullmarsplan, runt Södermalm i Stockholm

Vi har många år på nacken inom hyresgästanpassningar till bostadsrättsföreningar och fastighetsskötare i södra Stockholm. Senaste åren har vi utfört anpassningar över hela södra Stockholm, så som Huddinge, Älvsjö, Enskede, Tallkrogen, Tumba, Skanstull, Gullmarsplan, Medborgarplatsen och m.m.

Hos vi hittar du en flexibel byggentreprenör som är van vid att arbeta med såväl de små detaljerna såväl som hela entreprenader. Detta betyder att vi kan anpassa er nästa lägenheter exakt efter era behov!

Våra Hyresgästanpassningar

  • Vindar
  • Källare
  • Lokaler
  • Föreningshus
  • Renoveringsobjekt

Varför ska ni välja oss

Hos oss hittar du en flexibel byggpartner som är van vid att arbeta med såväl de små detaljerna såväl som helhetssyn. Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten. Vi tillgodoser våra kunders behov och lämnar inget projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjda med slutresultatet. 

Använd ROT-Avdraget vid renovering

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Detta inkluderar även hyresgästanpassningar.

Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret –  så hör vi av oss!


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *