Husbyggnationer i Medborgarplatsen, Skanstull & Gullmarsplan, runt Södermalm i Stockholm

Vi är en väletablerad byggentreprenör som utfört nyproduktion och ombyggnation av alla slags hus och fastigheter i södra Stockholm. Vi har erfarenhet av alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation, snickeri och renoveringar. Företaget utför även helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar.

Vi tre ledord är byggande där kunskap, helhetssyn och engagemang står i centrum.

Senaste åren har vi utfört husprojekt över södra Stockholm så som Huddinge, Älvsjö, Enskede, Tallkrogen, Tumba, Tullinge, Skanstull, Gullmarsplan, Medborgarplatsen och m.m.

Våra Byggnationer

  • Villa- & husbyggnation
  • Attefallshus
  • Garagebyggnation
  • Förråd
  • Altaner
  • Husgrunder
  • UE vid större fastighetsprojekt

Varför ska ni välja vi?

Hos oss hittar du en väletablerad totalentreprenör som både har erfarenhet av egna entreprenad samt arbete vid stora projekt som underentreprenör. Vi är dvs. vana vid att arbeta med såväl de små detaljerna såväl som att ge en helhetssyn. Idag jobbar vi med återkommande kunder samt via rekommendationer. Vi tillgodoser våra kunders behov och lämnar inget projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjda med slutresultatet.

Kvalitet och noggrannhet

Då husbyggnationer är ett av de större projekten som en person åtar sig i livet så ser vi till att garantera alla våra kunder att allt går rätt till från början. Detta kan vi garantera då vi har alla de certifikat och behörighet som behövs för de jobb vi åtar oss. Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga hållbara kundlösningar. Därav kan vi lämna garanti på alla våra jobb.


Hör av dig till oss!

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret –  så hör vi av oss!


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *