Bygga Soprum & Miljöhus för Avfallshantering i Medborgarplatsen, Skanstull & Gullmarsplan, runt Södermalm i Stockholm

När du står redo att bygga ett soprum eller ett miljöhus kan du vara säker på att vi vill ta oss an uppgiften! Vi är en lokal byggentreprenad i Stockholm med mångårig erfarenhet av att bygga soprum, miljörum, avfallsrum och avfallsutrymmen. Till oss kan du vända dig oavsett vilken kundgrupp du tillhör och vilka behov du än må ha. Vi jobbar runt om på Södermalm och på platser som Hornstull, Mariatorget, Skanstull, Gamla Stan, Långholmen, Stockholm. 

Boka ett gratis platsbesök med oss idag!

Vi ser gärna att vi får komma ut på ett personligt platsbesök innan vi sätter ihop en offert till dig. På så sätt får vi möjlighet att skapa en närmare relation till våra kunder och förstå behov och önskemål bättre. Våra platsbesök leds av en utbildad fackman med mångårig erfarenhet av branschen.

Vi erbjuder:

  • Soprum, avfallsutrymme och miljörum
  • Avfallsrum och avfallslösningar
  • Gratis offert
  • Flexibla och kostnadseffektiva lösningar
  • ROT-avdrag till privatpersoner

Minska dina utgifter med ROT-avdraget

Visste du att du kan använda dig av ROT-avdraget när du väljer att anlita oss privat? ROT-avdraget kan du sedan kombinera med våra konkurrenskraftiga priser och på så sätt sänka dina utgifter ännu mer. Vi hjälper dig med all kontakt och ansökan hos Skatteverket. Det enda du behöver göra är att invänta din faktura som är reducerad och klar.

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret –  så hör vi av oss


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *