Bygga & renovera kungsbalkong på Södermalm i Stockholm

Funderar du på att bygga en kungsbalkong på Södermalm eller i omnejd som Skanstull, Hornstull, Mariatorget, SoFo, Åsöberget, Stockholm? Då vill vi gärna hjälpa dig. Med en vacker kungsbalkong som löper runt hela lägenheten får du inte bara en optimal utsikt, utan du får också ett ökat värde på både fastighet såväl som lägenhet. Våra duktiga entreprenörer står redo att ta sig an uppdraget direkt. Det enda du behöver göra är att kontakta oss!

Kontakta oss för balkongrenovering idag

Vi arbetar inte bara med nybyggnationer där kunden valt att utrusta sin fastighet med en kungsbalkong. Vi finns också där som en hjälpande hand när din redan befintliga balkong behöver renoveras och fräschas upp. Till skillnad från insidan av bostaden får balkongen utstå hårt slitage från väder och vind. Vi hjälper dig att renovera din kungsbalkong från grunden med utmärkt resultat varje gång.

Gratis offert när du hör av dig

Visste du att du alltid har rätt att beställa en gratis offert från oss när du vill bygga eller renovera en kungsbalkong på din fastighet? Det finns alltid en duktig och kompetent hantverkare på plats som säkerställer att du får ett korrekt pris och svar på alla dina frågor. Du har också möjlighet att boka in ett gratis platsbesök med en av våra duktiga fackmän!

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret –  så hör vi av oss


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *