Bygga Garage & Carport i Medborgarplatsen, Skanstull & Gullmarsplan, runt Södermalm i Stockholm

Vi har över 10 års erfarenhet av byggnationer av garage till privatmarknaden, husägare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i södra Stockholm. Samtliga av våra byggnationer byggs alltid av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna vilket garanterar långsiktiga och hållbara kundlösningar. 

Senaste åren har vi byggt garage över hela södra Stockholm så som Huddinge, Älvsjö, Enskede, Tallkrogen, Tumba, Tullinge, Skanstull, Gullmarsplan, Medborgarplatsen och m.m. 

Våra Tjänster

  • Garage (Betong, sten & trä)
  • Carports
  • Cykelförråd
  • Attefallshus

Vilka är vi?

Vi har tre följdord vi ständigt följer och dessa är; kunskap, helhetssyn och engagemang. Hos oss hittar du en flexibel byggpartner som är van vid att arbeta med såväl de små detaljerna såväl som helhetssyn. Vi tillgodoser våra kunders behov och lämnar inget projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjda med slutresultatet. 

Använd ROT-Avdraget vid garagebyggnation

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Detta gäller givetvis även garagebyggen då det är i anslutning till hemmet. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret –  så hör vi av oss!


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *