Bygga bastu i Medborgarplatsen, Skanstull & Gullmarsplan, runt Södermalm i Stockholm

Har ni gått i tankarna att montera en bastu i anslutning till er villa i källaren eller som ett utehus i trädgården? I så fall kan vi hjälpa till! Vi hjälper privatkunder, villaägare och bostadsrättsföreningar oavsett era behov och rekommenderar bästa lösning för er. 

Vi har byggt bastus över hela södra Stockholm, så som; Huddinge, Älvsjö, Enskede, Tallkrogen, Tumba, Tullinge, Skanstull, Gullmarsplan, Medborgarplatsen och m.m.

Våra tjänster

  • Ångbastu
  • Inglasad lyxbastu 
  • Traditionell bastu
  • Bastu i samband med attefallshus

Helhetslösningar inom bastu

Vi utför helhetsåtaganden som totalentreprenör och har inom företaget samtliga hantverksgrupper som vi kan ta fram vid behov. Exempelvis vid bastubyggnationer kan vi renovera ett helt våtrum med fungerande avlopp till dusch, ventilation till bastun och en utegrill till altanen utanför. 

Använd ROT-Avdraget vid bastubyggnation

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Hör av dig till oss!

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret –  så hör vi av oss


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *