Bygga balkong på Södermalm i Stockholm

Det finns flera fördelar med att ha en balkong på ditt företag eller i din fastighet. Med balkonger kommer du inte bara att höja värdet på lägenheter och fastigheten, utan du kommer också att få boende som mår mycket bättre och trivs. Vi hjälper alla typer av kundgrupper med balkongbyggnationer och kan bygga allt från fasadbalkonger till utkiksbalkong eller varför inte en spansk balkong.

Höj livskvaliteten med en ny balkong

Alla mår vi bättre av frisk luft och med en balkong kan du enkelt öppna upp och vädra ut i bostaden eller gå ut för att njuta av den sköna solen. Fördelarna med en balkong är många och om du anlitar oss kan du dessutom vara säker på att arbetet blir högkvalitativt. Vi erbjuder:

  • Noggranna och utbildade hantverkare
  • Skräddarsydda lösningar för alla balkongbehov
  • Fast pris och fast tidsplan
  • Kostnadsfria offerter

Totalentreprenad i egen regi

Hela syftet med att anlita en byggfirma är att få arbetet gjort så professionellt och bekymmersfritt som möjligt och med oss kan du vara säker på att vi levererar. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi, vilket innebär att vi tar 100 % ansvar för hela projektet från början till slut. För den som önskar kan vi även bistå med expertis inom specifika områden.

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger – så hör vi av oss. 


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *