Bygga Attefallshus i södra Stockholm

Haroma Bygg Aktiebolag är en komplett byggentreprenör som hjälper villaägare, tomtägare, privatkunder och fastighetsägare med byggnationer av Attefallshus i anslutning till deras hus eller trädgårdar. Vi har erfarenhet av allt i från VVS till Snickeri och Takentreprenader, vilket möjliggör oss att bygga hela Attefallshus från grunden. 

Våra erfarna medarbetare har byggt hus i hela södra Stockholm, så som; Huddinge, Älvsjö, Enskede, Tallkrogen, Tumba, Tullinge, Skanstull, Gullmarsplan, Medborgarplatsen och m.m.

Våra Byggnationer:

  • Bygga Attefallshus 
  • Bygga Förråd
  • Bygga Garage
  • Altan & Uterum

Attefallshus med fungerade badrum & kök

Hos oss hittar du en flexibel byggpartner som är van vid att arbeta med såväl de små detaljerna såväl som helhetssyn. Inom företaget har vi alla hantverksgrupper och därav kan vi bygga till allt i från kök till fungerande badrum med heldragna avlopp. Vi tillgodoser våra kunders behov och lämnar inget projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjda med slutresultatet.

Garantier & Kvalitet

Haroma Bygg Aktiebolag har är medlemmar i Byggnads vilket betyder att vi kan lämna garantier på upp till 2 år på alla våra jobb. Företaget innehar givetvis erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Lämna ett meddelande till Haroma Bygg!

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret – så hör vi av oss. 


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *