Balkonginglasning på Södermalm i Stockholm

Med en inglasad balkong eller terrass kan du inte bara spendera mer tid utomhus, även om det regnar eller blåser, utan du kan till och med omvandla balkongen till ett riktigt uterum. Vi hjälper dig med balkonginglasning såväl som terrasinglasning och erbjuder helhetslösningar för alla typer av behov. Vill du ha en skräddarsydd lösning som passar just dig? Inga problem! Hör av dig så pratar vi mer!

Klassisk inglasning eller uterum – du väljer!

Inget jobb är för stort eller för litet för oss och genom åren har vi åtagit oss mängder med olika uppdrag i bland annat Stockholm, Enskede, Solna och Saltsjöbaden med omnejd. Tack vare får expertis kan du själv välja om du vill ha en klassisk inglasning eller om du vill omvandla din balkong eller terrass till ett året-runt-rum som är isolerat.

Prisvärda lösningar för alla behov

Som privatperson har du inte rätt att använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för en balkonginglasning i Stockholm, men tack vare våra mycket konkurrenskraftiga priser kan du vara säker på att få ett mycket prisvärt alternativ ändå. Vi vet att ett bra bygge inte ska behöva kosta mycket och detta lyckas vi kombinera med högkvalitativa material och stor kompetens.

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger – så hör vi av oss. 


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *