Badrumsrenoveringar i Medborgarplatsen, Skanstull & Gullmarsplan, runt Södermalm i Stockholm

Vi är ett komplett VVS-& och byggföretag som utför alla vanligt förekommande renoveringar och tillbyggnader inom våtrum och badrum i södra Stockholm. Vi har renoverat badrum i områden, så som; Huddinge, Älvsjö, Enskede, Tallkrogen, Tumba, Tullinge, Skanstull, Gullmarsplan, Medborgarplatsen och m.m.

Vi utför byggande där kunskap, helhetssyn och engagemang står i centrum. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Våra Tjänster

  • Badrumsrenoveringar
  • Golvvärme
  • Dusch & Avlopp
  • Installation Blandare
  • Avloppsrensningar
  • Renovering Tvättstuga

Vilka är vi?

Hos vi hittar du en erfaren byggentreprenör som är van vid att arbeta med allt i från stora till små badrumsbyggnationer. Vårt företag jobbar med både återkommande kunder samt via rekommendationer. Vi tillgodoser våra kunders behov och lämnar inget projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjda med slutresultatet.

Använd ROT-Avdraget vid badrumrenovering

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget vid badrumsrenoveringar, vilket är en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Hör av dig till oss!

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret –  så hör vi av oss. 


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *