Avlopprensning i Medborgarplatsen, Skanstull & Gullmarsplan, runt Södermalm i Stockholm

Vi är en totalentreprenör som hjälper villaägare, privatkunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med avloppsrensning av badrum, kök och andra våtrum i södra Stockholm. Vi har erfarenheten och vi vet att om ett avloppsstopp inte utförs korrekt, kan detta sluta med dyra reparerings-utgifter för fastighetsägaren. 

Senaste åren har vi utfört flera avloppsrensningar över hela södra Stockholm, så som Huddinge, Älvsjö, Enskede, Tallkrogen, Tumba, Tullinge, Skanstull, Gullmarsplan, Medborgarplatsen och m.m.

Våra Tjänster

  • Avloppsrensning med högtryck
  • Renspolning
  • Stamspolning
  • Fettavskiljning
  • Läcksökning

Vi arbetar med högtrycksspolning

För mesta del rekommenderar vi våra kunder att använda högtrycksspolning vid avloppsstopp, då det både skonar rören men också är bäst för miljön. Det fungerar genom att vattnet spolar bort gamla avlagringar av fett och annat som orsakat stopp och sedan kommer ut på andra sidan. Vi använder givetvis modern CCTV kamerateknik vilket möjliggör oss att se efter spolningen om allt fett har avlägsnat. 

Välj oss

Vi tillgodoser våra kunders behov och lämnar inget projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjda med slutresultatet. Detta betyder att ni kan lita på oss från att ni har tagit upp telefonen och ringt oss – till att ert stopp i avloppet är avlägsnat! 


Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret –  så hör vi av oss!


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *