Altaninglasning på Södermalm i Stockholm

Har du en altan som du önskar att du kunde nyttja mer effektivt? Då har vi lösningen på problemet! En altan är en riktigt härlig möjlighet för dig att vistas mer utomhus, men med det omväxlande väder som vi har är det inte alltid en behaglig upplevelse. Vi hjälper dig att glasa in altanen så att du är skyddad mot väder och vind. Här kan vi även skapa helisolerade system för året-runt-bruk.

Altaninglasning i Stockholm på dina villkor

För att du som kund ska känna dig trygg med oss erbjuder vi en rad olika typer av bekvämligheter. Till att börja med är alla våra hantverkare utbildade och behöriga inom arbetet, men vi har också nödvändiga och trygga försäkringar för ökad säkerhet. För dig som kund finns dessutom en 100 % nöjd kund garanti som du kan luta dig mot.

Vi bygger en altan som du kan vara stolt över

En altan kan användas till mycket och med vår hjälp kan du omvandla den till nästan precis vad som helst. Varför inte skapa en vacker vinterträdgård med våra smidiga inglasningar eller använda terrassen som ett extrarum med helisolering? Du berättar vad du vill ha och vi ser till att fixa dig. Med oss kan du vara säker på att arbetet blir korrekt utfört.

Kontakta Byggfirma från Södermalm

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger – så hör vi av oss. 


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *