Byggföretag i Medborgarplatsen, Skanstull & Gullmarsplan

Haroma Bygg Aktiebolag är ett komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation, snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Södermalm Stockholm med omnejd. Haroma Bygg Aktiebolag utför byggande där kunskap, helhetssyn och engagemang står i centrum.

Senaste åren har vi utfört projekt över södra Stockholm så som Huddinge, Älvsjö, Enskede, Tallkrogen, Tumba, Tullinga, Skanstull, Gullmarsplan, Medborgarplatsen och m.m.

Våra Tjänster

Hos oss hittar du en flexibel byggpartner som är van vid att arbeta med såväl de små detaljerna såväl som helhetssyn. Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten. Idag jobbar vi med återkommande kunder samt via rekommendationer. Vi tillgodoser våra kunders behov och lämnar inget projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjda med slutresultatet.

Totalentreprenad Södra Stockholm

Haroma Bygg Aktiebolag utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa utbildade hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. 

Kvalitet och noggrannhet

Haroma Bygg Aktiebolag har alla de certifikat och behörighet som behövs för de jobb vi åtar oss. Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga hållbara kundlösningar. Därav kan vi lämna garanti på alla våra jobb. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Vill du veta mer kan du mejla oss på; snickare@byggforetag-sodermalm.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger – så hör vi av oss. 

Kontakta Byggfirma från Södermalm


Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *